Èn kommentar på “Følg meg på twitter

  • 17/02/2011 i 12:57
    Permalink

    Hvorfor er det slik at når man har delt foreldreansvar og -omsorg for barn, kan de likevel bare ha en folkeregistrert adresse? Opplever å gå glipp av å følge barnet til tannlege o.l. fordi den annen part ikke informerer om inkallelser. Dessuten havner bankbrev(min konto til barnet) hos den annen part fordi folkeregistrert adresse overgår den adressen jeg har opplyst banken. Værst er det nå at den annen part ikke bryr seg så mye om å komme til enighet om hvor barnet skal begynne på skole fordi barnet automatisk skrives inn på skole i folkeregistrert kommune, mao må jeg gå til sak om min side av saken skal bli hørt. Tror det hadde vært mulig å unngått en sak i domstol om vi hadde stilt likt. Er det noe som er blitt diskutert i juridiske miljøer?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.